Şampiyon çarptı

Düzenleyen:
Şampiyon çarptı

SPOR Haberleri

Euroleague ve Eurocup şampiyonlarının kapışmasında sarı-kırmızılılar seyircisi önünde 25 sayı farkla mağlup oldu

Galatasaray Odeabank THY Euroleague’in ilk maçında son şampiyon CSKA Moskova’ya seyircisi önünde farklı kaybetti: 84-109 Maçın başında her iki ekip de karşılıklı sayılar buldu. Direkt çembere giden CSKA boyalı alandan kolay sayı üretirken, Galatasaray’ın kaptanı Sinan Güler ilk 10 sayıdan 8’ine imza attı. Çeyrekte son 4 dakikaya girilirken CSKA’nın üstünlüğü vardı: 16-15. Bu andan itibaren kötü hücum eden sarı-kırmızılılar ilk periyodu 27-18 geride bitirdi. İkinci çeyrekte CSKA’da Teodosic üçlükleriyle devreye girdi ve fark 13’e çıktı: 29-42. Moladan sonra da düzelmeyen Galatasaray çeyreğin yarısında 15 sayı gerideydi: 31-46. Hakemin Dentmon’a ikinci teknik faulü vererek diskalifiye etmesiyle ortalık karıştı.
Fark 5’e indi ama...
Ergin Ataman da itirazlarının ardından teknik faul alınca sahaya yabancı maddeler yağdı ve hakemler soyunma odasına girdi. İlk devre CSKA’nın 57-45’lik üstünlüğüyle geçildi. Galatasaray üçüncü çeyreğe taraftarının müthiş desteğini alarak başladı. Organize hücumlardan boş dönmemeye başlayan Ataman’ın öğrencileri farkı 5 sayıya kadar çekti: 69-74. Ancak CSKA’nın Sırp yıldızı Teodosic yine üçlüklerle devreye girerek farkı 10’a çıkardı. Karşılaşmada final bölümüne girilirken de Galatasaray 10 farkla gerideydi: 71-81. CSKA son çeyreğe 9-0’lık seriyle başladı ve fark 19’a çıktı: 71-90. Kalan sürede CSKA farkı açınca Galatasaray Odeabank, THY Euroleague’e kötü başlamış oldu: 84-109.

Futbolcular da destek verdi
Galatasaraylı futbolculardan Podolski, Hamit Altıntop, De Jong ve Semih Kaya Galatasaray Odeabank ile CSKA Moskova arasında oynan maçı Abdi İpekçi’den izledi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de kendisine ayrılan yerden mücadeleyi takip etti. 
Seyirci muhteşemdi
 Sarı-kımızılı taraftarlar Abdi İpekçi’yi tıklım tıklım doldurdular. Biletlerin tamamen satıldığı maçta tribünlerde 13 bin taraftar yer aldı. Muhteşem bir atmosfer oluşturan taraftarlar, takımlarının geride olmasına rağmen karşılaşma boyunca hiç susmadılar.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...