Sahada prim pazarlığı

Düzenleyen:
Sahada prim pazarlığı

SPOR Haberleri

Fatih Terim ve kadro dışı bıraktığı futbolcular ‘Konu prim değil’ demişti ama Demirören, “Takım kaptanımız antrenmanda hem de seyirci önünde prim konuştu” dedi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören dün gece A Spor’da gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi sarsmaya devam eden Fatih Terim-Arda Turan krizi hakkında ilginç ifadeler kullanan Demirören, daha önce her iki tarafın sarf ettiği sözlerden farklı konuştu. Arda Turan’ın, Fatih Terim’le prim pazarlığı yaptığını açık açık belirten Demirören, “Hocamızla kaptanımız (Arda Turan) prim konuşabilir. Burada yanlış olan şey seyircilerin önünde, antrenman sahasında yapılmasıydı” dedi. Burak Yılmaz’ın “1 lira prim almadım “sözlerinin hatırlatılması üzerine de sert çıkan Demirören, “Burak 467 bin lira prim aldı. Son iki maçın primini almadı çünkü oynamadı. Bunlar bizde kayıtlı. Elenmelerine rağmen biz primlerini ödedik. Katılım payından direkt katılırlarsa, belli bir yüzdeyi bölüp onları verecektik”dedi. 
Terim istifa etmedi
Yıldırım Demirören’in bir başka çarpıcı açıklaması ise Fatih Terim’in isminin EURO 2016 sırasında Galatasaray ile anılması hakkındaydı. Terim’in çıkan haberler üzerine kendisiyle konuştuğunu belirten Demirören, “Hocamız adının Galatasaray ile anıldığını bana söyledi. Uzaktan yakından alakası olmadığını belirtti. Turnuva sonrası ise istifa söz konusu olmadı ama o kadar nazik bir insan ki, hocamız yola beraber devam edip etmeme ile ilgili konuşmak istedi, biz de devam ettik. Fatih Terim’i daha önce 3 defa gönderdik 4 defa da geri çağırdık. Sadece başarı dersek gerisini kaçırıyoruz. Türkiye genelinde geniş tabanlı bir yola çıktık ki buna aynen devam ediyoruz” diye konuştu.

SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ
Gruptaki ilk 3 maçın ardından alınan 2 puana rağmen Fatih Terim ile yollarına sonuna kadar devam edeceklerini belirten Yıldırım Demirören, “Biz son maça kadar bekleyeceğiz. Ukrayna, Hırvatistan ve İzlanda rakiplerimiz. Üç rakibiyle de oynayan tek takım biziz. Bizim Kosova ve Finlandiya ile iki maçımız var. Diğerleri birbirleriyle oynayacak. Biz şu maçlarımızı oynayalım, gidemeyeceğimiz kesinleşsin, ondan sonra eleştirin” dedi.

Sahada prim pazarlığı

Bayrampaşalılar Arda’ya sahip çıktı
Son günlerde spor medyasının gündemini en çok meşgul eden konulardan biri olan Arda Turan ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim arasında yaşanan krize Bayrampaşalılar sessiz kalmadı. Bayrampaşa Taraftarlar Derneği, çıktığı her platformda Bayrampaşalı olduğunu büyük bir gururla dile getiren milli oyuncu için bir pankart hazırlayarak , “Arda Turan’ı Milli Takım’da görmek istiyoruz” dedi. 

TERİM AÇIKLAMA YAPACAK
Arda’ya kapılar  kapanmadı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in en önemli açıklamalarından biri de Arda Turan’ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgiliydi. Fatih Terim’in hiçbir zaman Arda Turan’a kapıları kapatmadığını söyleyen Demirören, “Hocamız hazır gördüğünde Arda’yı kadroya çağıracaktır” dedi. Demirören ayrıca Arda Turan’ın A Milli Takım’a alınmaması hakkında Fatih Terim’in önümüzdeki günlerde açıklamalarda bulunacağını da duyurdu. Fatih Terim’in sözleşmesinin basında yer almasına da değinen Yıldırım Demirören, “Bu sözleşme 2013 yılında ortaya çıkmıştı ve o gün yorum yapanların, bugün ilk defa görmüş gibi yorum yapması manidar” dedi.

Milli Takım’a UEFA’dan saat ayarı
Ülkemizde kış saati uygulamasının bu seneden itibaren yürürlükten kaldırılacak olması üzerine, UEFA tarafından A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda Kosova ve Finlandiya ile oynayacağı iç saha maçlarının başlama saatleri değiştirildi.  UEFA’nın aldığı karara göre; A Milli Takım’ın 12 Kasım 2016 Cumartesi günü Kosova ve 24 Mart 2016 Cuma günü Finlandiya’yı ağırlayacağı karşılaşmalar 20.00’de başlayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...