Riekerink'in sıkıntısı büyük

Düzenleyen:
Riekerink'in sıkıntısı büyük

SPOR Haberleri

Bu hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Hollandalı Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, önemli açıklamalarda bulundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına geçen Hollandalı hoca şöyle konuştu:

'Kazanan takımı bozmam'

"Zor bir maç bizi bekliyor. Takımın aldığı sonuçlardan memnunum. Her zaman daha ileriyi hedefliyoruz. Basit goller yiyoruz. Yediğimiz 6 golün 4'ü duran toplardan. Bunun üzerine çalışıyoruz. Bugün de bu konuda çalıştık. 5 tane önemli stoperim var. Duran toptan gol yedik diye kazanan takımı bozmam doğru olmaz."

'Tolga idmana çıkamadı'
"Milli takım dönüşleri mental ve fiziksel açıdan iyi olmuyor. Şu anda Wesley sakat, Kolbeinn de öyle. Fakat kadromuz buna hazır. Kadro yapımızla, sakat oyuncuların alternatiflerini buluyoruz. Bugün Tolga Ciğercide antrenmana katılmadı."

'Sabri takıma inanılmaz bağlı'
"Sağ bekte Martin Linnes vardı. Sabri kanatta da oynuyordu. Şimdi Cavanda aralarına katıldı. Cavanda'dan beklentilerim yüksek. Sabri çok agresif, takıma inanılmaz bağlı. Sabri Sarıoğlu tam bir takım oyuncusu. Ondan 
çok memnunum."

'Sneijder'in yokluğu farklı çözümlere itecek
"Sneijder'in Ankara'da olmayışı bizi farklı çözümlere itecek. Kafımızda farklı düşünceler var. Bir forvet de iki forvet de olabilir. Çift forvet de oynayabiliriz, tek forvet de hatta 1 buçuk da ama bunu sadece oyuncularımla paylaşacağım."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...