Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

5'e alındı, 20'ye verecekler

Düzenleyen:
5'e alındı, 20'ye verecekler

SPOR Haberleri

Geçen sezon başında Fransa 2.Lig takımlarından Troyes'ten 5 milyon TL'ye sarı kırmızılı takıma transfer edilen Lionel Carole'a Lyon talip oldu.

Galatasaray'ın scoutları tarafından keşfedilen ve geçtiğimiz sezon başında sarı kırmızılılara transfer olan Fransız sol bek Lionel Carole'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı kırmızılıların 1.5 milyon euroya kadrosuna kattığı futbolcunun Fransa Lig 1 ekiplerinden Lyon tarafından uzun süredir izlendiği öğrenildi. Fransa Ligi'nde zirveye oynamak için kadroda önemli değişimler yapmaya hazırlanan köklü kulübün Carole'a Troyes'te oynarken de ilgi gösterdiği ancak o dönemde transferi gerçekleştirmediği ifade edildi.

Carole'un Galatasaray'daki yükselişini takip eden Fransız kulübünün oyuncunun maliyetiyle ilgili olarak menajerlerinden bilgi aldığı aktarıldı. Sarı kırmızılıların 1.5 milyon euroya kadrosuna kattığı futbolcusu için 6 milyon euro (20 milyon TL) fiyat belirlediği öğrenilirken iki kulübün devre arasında bir görüşme gerçekleştirebileceği belirtildi.

Galatasaray'ın Carole'u satmak istemediği bilinirken oyuncu için ciddi bir teklifin gelmesi halinde ne yanıt verileceği şimdiden merak konusu oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...