Vanda'da ambulans kazası 4 yaralı var

Vanda'da ambulans kazası 4 yaralı var

YAŞAM Haberleri

Van'ın Çaldıran ilçesinde 112 Acil Servis ambulansının şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, Van-Çaydıran karayolu Ayrancılar köyü yakınlarında meydana geldi. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen bir hastayı götüren Çağlar Erdoğan yönetimindeki 65 NN 511 plakalı ambulans, dönüşte bilinmeyen bir nedenle takla atarak şarampole yuvarlandı. Metrelerce sürüklenen ve adeta hurdaya dönen araçta ambulans sürücüsü Çağlar Erdoğan ( 31) ile birlikte sağlık personelleri Murat Köstekçi (23), Ebru Arslan (19) ve Nazlı Köylü (19) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çaldıran Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Ebru Arslan ve Nazlı Köylü'nün durumu ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...