Enes Ünal geri dönüyor!

Düzenleyen:
Enes Ünal geri dönüyor!

SPOR Haberleri

Twente'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Milli futbolcu Enes Ünal için Beşiktaş'ın sezon başında kiralama teklifinde bulunacağı ileri sürüldü.

Kiralık olarak formasını giydiği Twente'de mükemmel bir performans sergileyen Enes Ünal için flaş bir iddia gündeme geldi. Beşiktaş'ın milli futbolcuyu yeni sezonda kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtiliyor. Takvim'in haberine göre; Enes'in bonservisini elinde bulunduran Manchester City genç yıldızı kendisini daha da geliştirmesi için 1 yıl daha kiralamayı düşünüyor. Beşiktaş da İngiliz kulübüyle şimdiden temasa geçerek anlaşma sağlamayı hedefliyor.

BİRÇOK TALİBİ VAR

Enes'in birçok talibinin olduğu ve Siyah- Beyazlılar'ın bu nedenle elini çabuk tuttuğu da ifade ediliyor. Fakat City yönetiminin Enes'i Türkiye'ye kiralama konusunda olumsuz düşüncelere sahip olduğu da gelen bilgiler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...