Motoru dışında her yerinden kaçak sigara çıktı

Motoru dışında her yerinden kaçak sigara çıktı

YAŞAM Haberleri

Aksaray'da polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün motoru hariç her yerinden kaçak sigara çıktı. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.

Aksaray'da polisin şüphe üzerine durdurduğu minibüsün motoru hariç her yerinden kaçak sigara çıktı. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı. nbsp;Olay, gece yarısı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray - Adana Karayolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana'dan Aksaray istikametine seyreden M.T. (34) idaresindeki 27 RO 6470 plakalı minibüsü durdurdu. Polis noktasına götürülen minibüste yapılan aramada tavanına, batanına, ön ve arka kapı içlerine, radyatör boşluğuna, stepne lastiği içine, torpido arkasına ve daha birçok yere yapılan özel zula bölmelerde toplam 6 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Minibüs sürücüsü M.T. ve kardeşi H.T. (29) gözaltına alındı. nbsp;Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;AKSARAY (İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...