Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanya, Arda ve Emre'yi konuşuyor

Düzenleyen:
İspanya, Arda ve Emre'yi konuşuyor

SPOR Haberleri

İspanyol basını, Barcelona ile Deportivo arasında oynanacak maç öncesinde Arda Turan ve Emre Çolak hakkında, "Türk futbolseverler için ayrı keyif olacak" ifadesine yer verdi.

İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi yarın oynanacak Barcelona-Deportivo La Coruna mücadelesi öncesi Arda Turan ve Emre Çolak arasındaki ilişkiye yer ayırdı. TRT Spor'da yayınlanan Spor Dünyası programının derlediği habere göre El Mundo Deportivo'da, Galatasaray altyapısından beri tanışan Arda Turan ve Emre Çolak arasındaki kardeşlik ilişkisine yer verildi.

"ARDA'NIN KÜÇÜK KARDEŞİ"

Haber, "Arda Turan'ın küçük kardeşi" başlığı ile verilirken, Emre Çolak'ın genç ama başarılı bir oyuncu olduğu ve Arda Turan'ın onun kariyerinde önemli rol aldığı belirtildi. İkilinin sık sık telefonda görüştüğünün belirtildiği haberde, Emre'nin kısa sürede taraftarların gönlünde yer edindiği ifade edildi.

"AYRI KEYİF VERECEK"

Ayrıca yarın oynanacak Barcelona - Deportivo La Coruna mücadelesinde iki Türk'ün sahne alacağı ve karşılaşmanın iki sporcu için de ayrı bir özellik taşıyacağı vurgulandı. Haberde maçı Türkiye'den takip edecek futbolseverler için de Arda ve Emre'yi izlemenin ayrı bir keyif vereceği yorumu yapılmış.

Barcelona ile Deportivo arasındaki La Liga mücadelesi yarın TSİ 17.15'te Camp Nou'da oynanacak. Karşılaşma öncesi 13 puanlı Barcelona La Liga'da 4. sırada yer alırken, 8 puana sahip Deportivo La Coruna ise 13. sırada bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...