Fenerbahçe, kupa maçının hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, kupa maçının hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına başladı. nbsp;
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda Kardemir D.Ç Karabükspor maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmada daha sonra 2 gruba ayrıldı. 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Erten Ersu'nun tedavilerine devam edilirken, Egemen Korkmaz özel program dahilinde çalıştı. Miğde ağrısı bulunan Sezer Öztürk ise, antrenmanda yer almadı.
Sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın saat 10.30'da yapacağı antrenmanla sürdürecek. nbsp;İSTANBUL (İHA)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...