Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zehir tacirleri bunu da yaptı

Zehir tacirleri bunu da yaptı

GÜNDEM Haberleri

Atatürk Havalimanı'nda uluslararası uyuşturucu ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda elbiselere emdirilmiş 13 kilo 161 gram kokain ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şüphe üzerine uluslararası uyuşturucu ticareti yapan uyuşturucu kuryesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahıs Atatürk Havalimanı'nda durdurularak üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda zanlının bavulu içerisindeki elbiselere emdirilmiş 13 kilo 161 gram kokain maddesi ele geçirildi. Narkotik köpeği Eta ile valizlerde yapılan aramalar polis kamerasına yansırken, olayla ilgili Letonya vatandaşı Kupecs A. isimli kişi gözaltına alındı.

Öte yandan, zanlının emniyetteki ifadelerinde tatil için Brezilya'ya gittiği orada bir barda otururken tanımadığı biriyle tanıştığı, o kişinin kendisinden bir valizini İstanbul'a götürmesine karşılık para teklif ettiği öğrenildi. Söz konusu Kupecs A. isimli kişinin de parasız olduğu için teklifi kabul ettiği belirtildi. Ayrıca aylık gelirinin 80 dolar olduğunu ifade eden zanlın bavulunda getirdiği uyuşturucuyu sıvı hale getirip elbiselere emdirdiği, İstanbul'a getirdikten sonra kimyasal bir işlemle ayrıştıracağı kaydedildi. nbsp;Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi. nbsp; nbsp;İSTANBUL - İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...