Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ribery'den Griezmann’a nasihat

Düzenleyen:
Ribery'den Griezmann’a nasihat

SPOR Haberleri

Franck Ribery, Fransa'nın son dönemde yetiştirdiği en yetenekli isimlerden Antoine Griezmann’a nasihatlerde bulundu. Griezmann’ı henüz elit seviyede bir futbolcu olarak görmediğini belirten Ribery, Atletico Madrid’li yıldızın yüksek performansını sürekli kılması gerektiğini düşünüyor.

Antoine Griezmann, geçtiğimiz sezon kariyerinin belki de en parlak dönemini geçirdi. Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi finali oynayan 25 yaşındaki oyuncu, Fransa Milli Takımıyla da EURO 2016 finalinde mücadele etti. Griezmann her ne kadar iki finalde de sahadan boynu bükük ayrılsa da; otoriteler tarafından Cristiano Ronaldo'nun ardından Altın Top Ödülü’nü almaya en yakın aday olarak gösteriliyor. Ancak Griezmann'ın bu performansı vatandaşı Franck Ribery'ye göre gelip geçici... 

Griezmann'ın sadece başarılı bir sezon geçirdiğini dile getiren Ribery, Atletico Madridli futbolcunun henüz dünya klasında yer almadığı yorumunu yaptı. Griezmann'ın performansını sürekli kılması gerektiğine dikkat çeken Ribery, "Çizgisini en az 10 yıl aynı seviyede tutabilirse bir futbolcuya kaliteli diyebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Kendisi gibi hücumun kanatlarında oynayan Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki yıldızı Ousmane Dembele’yi de öven Ribery, "İki ayağını kullanabilen potansiyeli yüksek ve hızlı bir futbolcu. Benim bulunduğum yere gelene dek birçok eleştiriyle karşılaşacak. Buna hazırlıklı olmalı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...