Hırsızlık yaptı diye küçük çocuğu dövdüler

Hırsızlık yaptı diye küçük çocuğu dövdüler

YAŞAM Haberleri

Bahçelievler'de, bir markette hırsızlık yapan küçük bir çocuğa çevrede bulunan vatandaş ve işyeri çalışanları tarafından meydan dayağı atıldı.

İddiaya göre; markete giren çocuk burada bir süre oyalandıktan sonra hırsızlık yapmaya çalıştı. İşyeri çalışanlarının kendisini fark ettiğini anlayan çocuk daha sonra kaçmaya başladı. Marketten çıkan çocuk caddede koşmaya başladı. Ancak çocuğun peşinden koşan işyeri çalışanları çocuğu yakaladı. Yere düşen hırsıza vurmaya başlayan adama daha sonra işyerinden koşarak gelen diğer çalışanlarda eklendi. Yerde tekme ve yumruklara maruz kalan küçük hırsız, daha sonra bir fırsatını bularak yerden kalktı. Ancak hırsını alamayan vatandaşlar bir süre daha hırsızın peşinden koşarak vurdu. Daha sonra bir anlık boşluktan yararlanan çocuk olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Bu sırada çevrede bulunan güvenlik kameraları olay anını saniye saniye görüntüledi. (iha)

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...