Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Simeone’ye büyük övgü: 'Çığır açtı'

Düzenleyen:
Simeone’ye büyük övgü: 'Çığır açtı'

SPOR Haberleri

Real Betis çalıştırıcısı Gustavo Poyet, iki elit teknik direktör Guardiola ile Simeone’yi karşılaştırdı. Poyet, Simeone’nin son dönemde futbol dünyasına çok önemli katkılarda bulunduğu görüşünde.

Bu sezon La Liga'da Real Betis'i çalıştıran Uruguaylı teknik direktör Gustavo Poyet, futbol dünyasından birçok kişinin Guardiola'ya hayranlık beslediğini bunun da kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Guardiola'nın çalıştırdığı takımlarda ortaya koyduğu oyun anlayışını beğendiğini belirten Poyet, bununla birlikte Diego Simeone'nin son dönemde çok daha önemli bir iş başardığı görüşünde. 

Poyet, Atletico Madrid'in başına geçtiği günden bu yana Arjantinli çalıştırıcının kulübe kimlik kazandırdığını ve deyim yerindeyse bir çığır açtığını söyledi. Poyet, "Simeone'ye müteşekkirim. Çünkü Guardiola'nın benimsediği oyun stili dışında başka bir oyun felsefesinin de başarılı olabileceğini dünyadaki tüm teknik direktörlere gösterdi" değerlendirmesinde bulundu.

Aralık 2011'de Atletico Madrid'in başına geçen Diego Simeone, bir lig, bir UEFA Avrupa Ligi ve bir Kral Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. 

Simeone yönetimindeki Atletico, son 3 sezonda iki kez Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e boyun eğmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...