Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı Kerem futbola döndü

Düzenleyen:
Galatasaraylı Kerem futbola döndü

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın UEFA Kupası kazandığı 2000 yılında top koşturan 36 yaşındaki Kerem İnan, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta yer alan Erokspor ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray alt yapısında futbola başlayan ve kariyerinde UEFA Kupası bulunan kaleci Kerem İnan, futbola yeniden döndü. Sarı Kırmızılılar ekipte Brezilyalı kaleci Taffarel birlikte aynı dönemde forma giyen 36 yaşındaki file bekçisi, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta yer alan İstanbul ekibi Erokspor ile anlaşma sağladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Erokspor Başkan Vekili Osman Savaş, Genel Kaptan Bülent Özyurt ve Yönetici Ahmet İlbar yer aldı.

İLK AMATÖR TAKIM

Son olarak 2012-2013 sezonunda 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor formasını giyen Kerem İnan, kariyerinde ilk kez amatör kümede forma giyecek.

Futbol kariyerine 1993'te Galatasaray altyapısında başlayan 36 yaşındaki Kerem İnan, 1997-2003 yılları arasında A takımda forma giydi. İnan, sarı kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor, Samsunspor, Etimesgut Şekerspor, Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu ve Şanlıurfaspor takımlarında oynadı.

SALI GÜNÜ ANTRENMANDA

Son dönemde bir televizyon kanalında yorumculuk yapan tecrübeli oyuncunun yeni takımıyla ilk antrenmanına 18 Ekim Salı günü çıkacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...