Sow'dan kötü haber

Düzenleyen:
Sow'dan kötü haber

SPOR Haberleri

Sarı lacivertli takımın Senegalli golcüsü Moussa Sow, kasığındaki sakatlık nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçının idmanına katılmadı. Sow'un bu maçta yer alması beklenmiyor.

Fenerbahçe'de milli takımdan sakat dönen Ozan Tufan'dan sonra Moussa Sow da sakatlandı. Senegalli yıldız idmanda yer almadı.

ADVOCAAT KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Fenerbahçe'de son olarak Moussa Sow sakatlandı. Sarı-lacivertlilerde son dönemde gelen sakatlık haberleri teknik direktör Dick Advocaat'ı düşündümeye başladı.

SON İDMANA KATILMADI

Sarı-lacivertlilerde Ozan Tufan'ın ve Salih Uçan'ın şok sakatlığının ardından Senegalli yıldız Moussa Sow'dan da kötü haber geldi. Senegalli oyuncu bugünkü çalışmada yer almadı ve ağrılarının olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin bu haftasonu oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçında Sow'un oynayıp oynamama durumu belli değilken, yıldız oyuncunun kadroda alınmama ihtimali daha çok ağırlık kazanıyor.

Fenerbahçe'de Jeremain Lens, Ozan tufan, Salih Uçan, Sow ve Fernandao bu hafta oynayamayacak olan isimler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...