Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'e tank gibi otobüs

Düzenleyen:
Fener'e tank gibi otobüs

SPOR Haberleri

Fenerbahçe için özel güvenlikle donatılmış yeni takım otobüsü, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen törenle sarı lacivertli camiaya teslim edildi.

Fenerbahçeli futbolcuları maçlara götürecek yeni otobüsün teslim töreni gerçekleştirildi. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan törene, otobüs sponsorluğunu yapan ulaşım firmasının yöneticileri, Fenerbahçeli yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıdı.

CAMLARA ÖZEL KAPLAMA YAPILDI

Teslim töreninde konuşan ulaşım firmasının yöneticisi özelliklerini sayarken; "Camları daha dayanıklı yapıldı. Üzerinde özel bir kaplama var." ifadelerini kullandı. Ayrıca takım otobüsünün şöförü de otobüsün yeni güvenlik önlemleri için; "Dışarıdan sopa, taş vs atılırsa içeride herhangi bir rahatsızlık yaşanmıyor. Güvenli bir otobüs."diye konuştu.

RİZE DÖNÜŞÜ SİLAHLI SALDIRI OLMUŞTU

Hatırlanacağı üzere, Fenerbahçe'nin 2014-2015 sezonunda Çaykur Rizesspor ile oynadığı maç sonrasında futbolcuları Trabzon havalimanına götüren otobüse silahlı saldırı olmuş ve otobüsün şöförü yaralanmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...