Gençlerbirliği 2, Bursaspor 2

Gençlerbirliği 2, Bursaspor 2

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesinde Ankara'da oynanan Gençlerbirlği-Bursaspor karşılaşmasının ilk yarısını ev sahibi ekip Gençlerbirliği 2-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında Bursaspor beraberlik golünü buldu



Stat: Ankara 19 Mayıs

Hakemler: Koray Gençerler, Volkan Narinç, Gökhan Memişoğlu

Gençlerbirliği: Özkan, Cem Can, Aykut, Ahmet, Tosic, Jimmy, Azofeifa (Dk. 45 Ekigho), Özgür, Petroviç, Zec, Vleminckx

Bursaspor: Harun, Şener, Tahacan, İbrahim, Hakan, Tuncay, Musa, Murat, Doğanay (Dk. 41 Furkan), Ferhat, Okan nbsp;

Goller: Dk. 7 Ferhat (Bursaspor), Dk. 16 Özgür, Dk. 24 Zec (Gençlerbirliği)

MAÇIN İLK YARISINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

7. dakikada gelişen Bursaspor atağında Ferhat takımını üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Sağ kanattan Okan'ın ortaladığı topa ön dirakte ayak koyan Ferhat topu ağlara gönderdi: 0 - 1.


16. dakikada Özgür skoru eşitledi. Bu dakikada Azofeifa'nın sol kanattan kullandığı kornerde penaltı noktasında topa iyi yükselen Özgür düzgün bir kafa vuruşuyla skoru eşitledi: 1 - 1.


22. dakikada etkili gelişen Bursaspor atağında Tuncay'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza alanına giren Ferhat'ın sert şutunu çizgi üzerinden Tosic çelmeyi başardı ve gole izin vermedi.


24. dakikada Zec takımını öne geçirdi. Defans oyuncusu Tahacan'ın hatasını iyi değerlendiren Boşnak oyuncu kaptığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı, plase vuruşla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlara gönderdi: 2 - 1.

32. dakikada kazanılan frikik atışında Petroviç'in dokunduğu topa Azofeifa sert ve düzgün vurdu top az farkla yandan auta çıktı.

Tempolu oynanan maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve kırmızı - siyahlılar 1 - 0 geriye düştükleri maçta rakibi Bursaspor'a Özgür ve Zec'in golleriyle 2 - 1 üstünlük sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...