Fenerbahçe'ye Hasan Ali müjdesi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'ye Hasan Ali müjdesi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım sakatlığını atlattı. Milli futbolcu, Aytemiz Alanyaspor maçında sahadaki yerini alabilecek.

Fenerbahçe'ye Hasan Ali Kaldırım'dan iyi haber geldi. Milli futbolcu, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sakatlığını tamamen atlattı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Feyenoord maçında sakatlanarak yerini İsmail Köybaşı'na bırakan Hasan Ali, sonrasında milli takıma davet edilmiş ve Osmanlıspor ile oynanan maç için Ankara'ya da götürülmüştü. Ancak Fenerbahçe sağlık ekibi yapılan son kontrollerin ardından deneyimli futbolcunun oynamasını riskli bulmuştu. Bu rapor Milli Takıma da gönderilince Hasan Ali’nin yerine Beşiktaşlı Caner Erkin kadroya davet edilmişti. Deneyimli sol bek, Osmanlıspor maçını da yedek kulübesinden takip etmişti.

Milli maçlar için verilen arada hem tedavisini hem de kontrollü olarak çalışmalarını sürdüren Hasan Ali Kaldırım sağlığına kavuştu. Hasan Ali, teknik direktör Dick Advocaat'ın şans vermesi halinde ilk 11'de mücadele edebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...