Trabzon'da kritik karşılama

Düzenleyen:
Trabzon'da kritik karşılama

SPOR Haberleri

Sezona beklentilerin altında başlayan Akhisar Belediyespor'da Tolunay Kafkas, Trabzonspor deplasmanında kritik bir maça çıkacaklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, NTV Radyo’da yayınlanan Anadolu’da Futbol programında Volkan Küçük’ün sorularını yanıtladı. 

Pazar gecesi Trabzonspor ile çok kritik bir maça çıkacaklarını belirten Kafkas, "Bizim için de, onlar için de zor maç olacak. İki takımın da puanlara ihtiyacı var. Rodallega, milli maç arasında iyileşti; oynayabilecek durumda" diye konuştu.

RÖPORTAJIN TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Takımın son durumu ve beklentiler hakkında bilgi veren tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi; 

"Mili maç döneminde iyi hazırlandık. Aslında böyle bir araya ihtiyacımız vardı. Özellikle fiziksel ve taktiksel olarak oyuncular iyi çalıştılar. Psikolojik bağlamda sıkıntılarımız vardı ve onları gidermeye çalıştık. Beklentilere cevap vermek için buradayım. Demek ki beni yeterli gördüler ki takımın başına getirdiler. Çalışmayı seven bir hocayım ve elimden geleni yapacağım. Ancak bu bir oyun ve siz bazen doğruları ne kadar yaparsanız yapın sonuç alamıyorsunuz. Yanlış yapıp iyi sonuçlar da alınabiliyor. Önemli olan benim vicdani olarak rahat olmam. 

Kafkas, Trabzonspor karşısında teknik direktörlük kariyerinin 300’üncü maçına çıkacağı hatırlatılınca da "Umarım daha nice 300 maçlara çıkarım" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...