Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otobüs durağında bulduğu dövizleri polise teslim etti

Otobüs durağında bulduğu dövizleri polise teslim etti

YAŞAM Haberleri

Eyüp'te bir otobüs durağında içinde yaklaşık 50 bin lira değerinde döviz olan paket bulan kadın, bunu sahibine teslim edilmesi amacıyla polise verdi.

Alınan bilgiye göre, arkadaşının kızı Zahide Öner ile dün akşam gezintiye çıkan Hanife Önder (32), Edirnekapı'da otobüs durağında sarı bir paket olduğunu fark etti. Şüpheli gördüğü paketi bir süre sonra açan Önder, poşet içinde desteler halindeki dövizleri gördü.
Önder, döviz dolu poşeti alarak Eyüp Polis Merkezi Amirliğine getirdi. Poşetteki paraları sayan ve yaklaşık 50 bin lira değerinde döviz bulunduğunu belirleyen polis memurları, bununla ilgili bir tutanak hazırladı.
Durak çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, paraların sahibine ulaşmak için çalışma başlattı.
- "İnşallah para yerine ulaşır"
Hanife Önder, yaptığı açıklamada, durakta beklerken gördükleri sahipsiz paketi incelediklerinde içinde para olduğunu fark ettiklerini bildirdi.
Döviz dolu poşeti polise teslim ettiklerini belirten Önder, en büyük temennisinin paraların sahibine ulaştırılması olduğunu vurguladı.
Polis merkezindeki işlemlerin ardından evine giderek, daha önce çektiği dövizlerin fotoğrafını sahibinin bulunması umuduyla sosyal medyada paylaştığını aktaran Önder, "Böyle bir durum karşısında herkesin bu davranışı gerçekleştirmesini beklerim. Polis memuru arkadaşlar da tebrik etti zaten. 'Para için adam öldürüyorlar, sizi tebrik ederiz örnek davranışınızdan dolayı' dediler. Paranın sahibi bulunursa tanışmak isterim. İnşallah para yerine ulaşır ve mutlu olur." ifadelerini kullandı.
Önder, Eyüp'te bir restoranda çalıştığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...