Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink: Sahne senin Josue!

Düzenleyen:
Riekerink: Sahne senin Josue!

SPOR Haberleri

Galatasaray Ankara’ya “10 numara”sız gitti.

Doktorların “Riske etmeyeceğiz” dediği Sneijder, kafileye dahil edilmedi. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından Gençlerbirliği karşısına çıkaracağı 11’i belirledi. Podolski, hocasına vücudunun 90 dakika oynamak için yüzde yüz hazır olmadığını söylemesi üzerine Riekerink, Alman yıldızı sonradan oyuna sokmaya karar verdi. 
Poldi’siz 11’de 4-2-3-1 formasyonuyla devam etme kararı veren Hollandalı çalıştırıcı Sneijder’in bölgesinde Josue’ye görev verecek. 10 numara pozisyonunda Sneijder olduğu için Kayserispor ve Beşiktaş karşılaşmalarında kanatlarda görev yapan ve beklenilenin altında kalan Josue ilk defa orijinal pozisyonunda oynayacak. Riekerink’in “Sahne senin göster kendini” dediği Josue’nin arkasında Selçuk ile Tolga görev yapacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...