Büyük seferberlik

Düzenleyen:
Büyük seferberlik

SPOR Haberleri

Lige istediği başlangıcı yapamayan ve geride kalan altı hafta sonunda sadece altı puan toplayabilen Trabzonspor’da yarın oynanacak Akhisar maçı öncesi seferberlik ilan edildi.

Milli takım kamplarında bulunan Onur, Okay, Abdülkadir, Suk, Durica, Bero, Esteban, Onazi, Akakpo ve Sheidav’ın da takıma sağlıklı bir şekilde dönmesiyle çalışmalarını eksiksiz bir şekilde sürdüren bordo-mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal Akhisar sınavını çıkış maçı olarak görürken, oyuncularını da bu doğrultuda hazırladı. 
Yanal’dan terapi
Oyuncularının antrenmanlardaki hırslı ve istekli görüntüsünden memnun olan tecrübeli teknik adamın alınan kötü sonuçlar nedeniyle güven problemi yaşayan oyuncularıyla her fırsatta bire bir görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenilirken, “Biz iyi bir takımız ama sadece kötü bir başlangıç yaptık. Kalitenizden şüphe etmeyin, bu takım yükselişe geçip çok iyi sonuçlar alacak. Taraftarlarımızın beklentilerini unutmayın, bu beklentileri cevapsız bırakamayız” şeklindeki sözlerle motive ettiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...