TEM'de zincirleme kaza: 7 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
TEM'de zincirleme kaza: 7 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

BOLU'da, TEM'de yolcu otobüsü, TIR ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.10 sıralarında TEM'in Abant Kavşağı Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Şevket Yılmaz yönetimindeki 60 RC 085 plakalı otomobilin sürücüsü, Abant Kavşağı bağlantı yolu noktasında yavaşlayınca arkadan gelen Alper Öksüz yönetimindeki 05 AT 958 plakalı yolcu otobüsü de yavaşladı. Onun arkasından gelen Fatih Sağlam yönetimindeki 80 LJ 329 plakalı tuz yüklü TIR, otobüse, sonra da otomobile çarptı. Savrulan otobüs bariyerlere çarparak durdu.
Otobüste bulunan yolcular; Yasin Taşhan, Cihat Duva, Ahmet Top, İlke Nurcan Çamlıca, Ömer Faruk Tanık, Gülsüm Tanık ile TIR içinde sıkışan sürücü Fatih Sağlam yaralandı. Sağlam, itfaiye ve sağlık ekibinin çalışmasıyla kısa sürede çıkarıldı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan TIR şoförünün durumunun ağır olduğu belirtildi.
Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı. Sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na yönlendirildi. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesi ardından TEM'in İstanbul yönü yeniden ulaşıma açıldı. Kazadan yara almadan kurtulan otobüs ve otomobil sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TEM'de zincirleme kaza: 7 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...