Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 ile sağanak yağış uyarısı!

Düzenleyen:
6 ile sağanak yağış uyarısı!

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Ardahan, Kars, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Trabzon çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm), Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 mm) olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Kütahya, Bilecik, Bolu ve Eskişehir çevrelerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Güneydoğu Anadolu'da batı ve güney batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Az bulutlu ve açık 17 
İstanbul: Parçalı bulutlu 21 
İzmir: Az bulutlu ve açık 23 
Adana: Az bulutlu ve açık 32 
Bursa: Parçalı bulutlu 22 
Antalya: Az bulutlu ve açık 28 
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17 
Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il genelinde kuvvetli olması bekleniyor 16 
Erzurum: Parçalı bulutlu 13 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 26 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...