Kerbela il Başkanlığı'ndan Türkiye'ye küstah tehdit!

Düzenleyen:
Kerbela il Başkanlığı'ndan Türkiye'ye küstah tehdit!

GÜNDEM Haberleri

Kerbela il Başkanlığı, ''Türkiye, Başika kampındaki askerlerini çekmemesi durumunda, Türk şirketleriyle anlaşmalarımızı feshederiz'' diyerek küstah bir tehditte daha bulundu.

Irak'ta Kerbela İl Başkanlığı, Türkiye'nin, Başika kampındaki askerlerini çekmemesi durumunda, ildeki tüm Türk şirketleriyle yaptıkları anlaşmaları feshedeceklerini açıkladı. Kerbela Vilayet İl Meclisi Başkan Yardımcısı Ali Maliki, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Irak topraklarında bulunan Türk askerlerini bir an önce çekilmeleri konusunda uyarıyoruz. Bu konu Irak'ın egemenliğini ihlal etmektir ve asla kabul edilemez. Kerbela'da bulunan Türk şirketlerinin işlerine son vereceğiz ve anlaşmalarını iptal edeceğiz. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Musul'un kurtarılmasında Türk ordusunun iştiraki ile ilgili yaptığı açıklamalar kabul edilemez, bunu reddediyoruz. Musul, Irak emniyet güçleri ve Haşdi Şabi kahramanları sayesinde, DAEŞ çeteleri ile tamahkâr Türklerin bölgeden çıkmalarından sonra Irak'a dönecektir''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...