Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri

İvana Sert, göğüsündeki kist nedeniyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş'ı hastanede ziyaret ederek, ünlü modacının fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Modacı Nur Yerlitaş, göğüs küçültme ameliyatı için gitti hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri olduğunu öğrenmişti. Hastalığın birinci aşamasında olan modacı, geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu. Yerlitaş'ın ameliyata alındığını öğrenen Bülent Ersoy, Seren Serengil, Helin Avşar ve Demet Akalın gibi ünlü isimler de soluğu hastanede almıştı.

Ünlü modacıyı hastanede ziyaret eden İvana Sert, Nur Yerlitaş'ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Sert, fotoğrafın altına şunları yazdı:

Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu nasıl?

"Canım Nurum çok iyi merak etmeyin"
Hastanede Nur Yerlitaş'ı ziyaret eden Demet Akalın'da bu fotoğrafı paylaşıp altına şunları yazmıştı.

Nur Yerlitaş’ın son sağlık durumu nasıl?

'Serdar hocamla Nurellam kontrolde, o kötü kelimeyi lütfen yazmayın morali bozuluyor Nur'umun. Her şey çok güzel olacak dostları yanında.'

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...