Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta olamayan işçi ölmek istedi

Düzenleyen:
Usta olamayan işçi ölmek istedi

YAŞAM Haberleri

Karabük'te usta işçiliğe terfi ettirilmeyen M.K., alkol aldıktan sonra çatıya çıkarak intihar etmek istedi.

Çatıdan sarkan M.K., atlacağını belirtirken itfaiye ekipleri zeminde branda açarak önlem aldı. Çevredekilerdenr bazıları da brandanın ucundan tutarak ekiplere yardımcı oldu. Bu sırada cadde de trafiğe kapatıldı.

POLİS İKNA EDEMEDİ
Polisin çabalarına rağmen intihar girişiminden vazgeçmesi için ikna edilemeyen M.K., kendisini izleyen kalabalığa, "Devletime milletime güvendim. Kimseye saygısızlık yapmadım. İşimi yaptım. Bugüne kadar çalıştım. Çoluk çocuğuma helal para getirdim. Haksızlık yapana verdiler, bana vermediler. Niye yaşayayım bu hayatta? Çoluk çocuğuma devlet bakar. Allah razı olsun devletten. Bu saatten sonra hakkınızı helal edin" dedi.

Usta olamayan işçi ölmek istedi

MÜDÜRÜ CEP TELEFONUNDAN İKNA ETTİ
M.K., cep telefonuyla kendisini arayan Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürü İrfan İnal tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Evli ve 2 çocuk babası M.K., olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Trafiğe kapatılan cadde yaklaşık 40 dakika sonra ulaşıma yeniden açıldı.

Usta olamayan işçi ölmek istedi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...