Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Saral'dan sert sözler

Düzenleyen:
Gökhan Saral'dan sert sözler

SPOR Haberleri

Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, "Trabzonsporumuzun en önemli sorunu samimiyetsiz, çıkarcı ve adamına göre Trabzonsporlu olanlardır'' dedi.

Trabzonspor, Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, kendisine ait Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu. Saral, "Trabzonsporumuzun en önemli sorunu samimiyetsiz, çıkarcı ve adamına göre Trabzonsporlu olanlardır. Ömrünün sonuna kadar maddi manevi ticari yada siyasi olarak Trabzonspor'dan faydalanmak isteyenler 'hep biz yönetelim' mücadelesi veriyor. Sırf 'yönetim değişsin bize yol açılsın' anlayışıyla Trabzonspor'un başarısızlığını isteyenler dün olduğu gibi bugün de sahadalar. Bu zihniyet asla başarılı olamaz. Bu yönetim de bunlara kati'yen prim vermez. Yönetimler değişir kalıcı olan Trabzonspor'dur. Selam olsun kalbi Trabzonspor için atanlara, lanet olsun çıkar ve menfaat uğruna takla atıp başarısızlık için dilek tutanlara. Gerçek Trabzonsporluluk sevinçte de tasada da bir ve bütün olmaktır. Asıl olan kişiler değil Trabzonspordur. İnsan fanidir ölür, Trabzonspor baki kalır" ifadelerini kullandı.
 
"Akyazı Stadyumu 9 ay önce teslim edilmesi gerekiyordu" 
Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı devan eden Akyazı Stadyumu'nun 9 ay önce teslim edilmesi gerektiğini belirterek, "Bize verilen hiçbir tarih tutmadı. Biz de artık süreci akışına bıraktık" dedi. 

Saral, TFF tarafından kendisine verilen hak mahrumiyeti ve 290 bin TL para cezasını ödediğini belirten Saral, "Yönetime geldiğim zaman cezaların yöneticilerin cebinden ödenmesi fikrini ortaya ben atmıştım. Şimdi, bunun önünü açmış oldum. Ancak dünya üzerinde, Twitter mesajı yüzünden en yüksek cezayı alan yönetici benimdir herhalde. Ancak kulübümüze dışarıdan sataşma olursa, şike davasında söyleyeceğimiz bir şey varsa söylemekten geri kalmayız. Cezası varsa alırız. Hiç bir zaman geri adım atmam, diğerlerini bilmem ama ben atmam" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...