Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Çalhanoğlu'nun golü Leverkusen'e yetmedi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hakan Çalhanoğlu'nun golü Leverkusen'e yetmedi

SPOR Haberleri  / AA

Bayer Leverkusen'in Werder Bremen'e 2-1 mağlup olduğu maçta, kırmızı-siyahlı ekibin tek golünü milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu kaydetti.

Almanya Birinci Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 7. hafta mücadelesinde Bayer Leverkusen, deplasmanda Werder Bremen'e 2-1 mağlup oldu.

Weser Stadı'nda oynanan karşılaşmada Werder Bremen, 13. dakikada Zlatko Junuzovic'in golüyle 1-0 öne geçti.

Mağlup duruma düştükten sonra daha kontrollü bir oyun sergileyen Bayer Leverkusen, 27. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun attığı kafa golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 59. dakikada Ousman Manneh'in golüyle skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmayı Werder Bremen 2-1 kazandı.

Bu sezon ilk golünü atan Hakan Çalhanoğlu ve Bayer Leverkusen'de kaptanlık görevini üstlenen milli futbolcu Ömer Toprak, maçta 90 dakika forma giydi.

Ligde 3. kez mağlup olan Bayer Leverkusen 10 puanda kalırken, bu sezon 2. galibiyetini elde eden Werder Bremen ise puanını 7'ye yükseltti.

Bundesliga'nın 8. haftasında Bayer Leverkusen sahasında son haftaların formda ekibi Hoffenheim'ı ağırlayacak. Werder Bremen ise Leipzig'e konuk olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...