Fatih Tekke, Trabzonspor'un bugünü ve yarınıyla ilgili uyardı

Düzenleyen:
Fatih Tekke, Trabzonspor'un bugünü ve yarınıyla ilgili uyardı

SPOR Haberleri

“Trabzon’dan Trabzonspor’u ve futbolu kimse çıkaramaz. Kadro, performans ve fikstüre baktığımızda endişeleniyoruz. Tehlikeli virajdayız”

Trabzonspor’un önemli değerlerinden Fatih Tekke, konuştu… Trabzonspor Futbol Adamları Derneği Başkanı olan ve değerlere, kulübe sahip çıkmak adına “yürüyüş başlattıklarını” ifade eden futbol adamı kulübün durumunu değerlendirdi altı çizilecek uyarılarda bulundu. İki konuda tehlikeye işaret etti… Bunlardan birisi Trabzonspor’un Trabzon’dan uzaklaştırıldığını belirterek “Trabzon’dan Trabzonspor’u ve futbolu kimsenin çıkarmasına müsaade etmeyeceğiz. Son 10-15 yılda yapılmış hatalar var. Bunları engellemek ve bir duruş sergilemek istiyoruz” dedi. Diğeri ise takımın performansıyla ilgiliydi. 

Maça gidelim destek olalım
Tekke bugünkü Akhisar Belediye maçı için taraftara destek çağrısında da bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Rakibe olumsuz, bize ise olumlu etki yapacak bir duruşta olmamız gerekiyor. Çok tehlikeli bir virajdayız. Şu kadroyu ve performansı gördüğümüzde fikstür bizi biraz endişeye sevk ediyor. Yarınki (bugünkü) maçta Trabzonspor’un yanında olmamız gerekiyor. Hepimiz maça gitmeliyiz ve takımımıza destek olmalıyız” ifadesini kullandı.

Oyuncular da MAHCUPLAR
Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta “Takım, çok çok uzun zamandan sonra nihayet düzgün şekilde alacaklarını zamanında alabilir duruma geldi. Onlar da aslında alınan sonuçlardan dolayı mahcuplar, iyisini yapmaya çalışıyorlar” dedi. Yönetici Gökhan Saral ise “Trabzonsporumuzun en önemli sorunu samimiyetsiz, çıkarcı ve adamına göre Trabzonsporlu olanlardır.. Sırf ‘yönetim değişsin bize yol açılsın’ anlayışıyla Trabzonspor’un başarısızlığını isteyenler dün olduğu gibi bugün de sahadalar” ifadelerine yer verdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...