Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aboubakar, Ömer yazar

Düzenleyen:
Aboubakar, Ömer yazar

SPOR Haberleri

Kartal, çift forvetle başladığı maçta ilk devre 5 gol kaçırdı, ikinci devre kanatları açan siyah-beyazlılar, oyuna sonradan giren Ömer Şişmanoğlu ile fişi çekti.

Murad  Tamer

Beşiktaş zorlu Kayseri deplasmanından 3 puanı tek golle çıkardı: 1-0. Siyah-beyazlılar böylelikle F.Bahçe ve G.Saray’ın takıldığı Kayserispor engelini kayıpsız geçmiş oldu.  Maçın başlarında rakibi yarı sahasına hapseden Beşiktaş 15. dakikadan sonra gaza basarken, kaleci Muammer iki dakika içinde Cenk’in iki, Talisca’nın bir şutunda gole izin vermedi. Kayserispor 28’de kontratakta golle burun buruna geldi. Deniz Türünç müsait pozisyonda şutunu çekti, Fabri’den dönen topa Welliton vurabilseydi kale bomboştu. 
Aboubakar çıldırttı
Sezon başından bu yana olduğu gibi Aboubakar 34’te yine saç baş yoldurdu Beşiktaş taraftarlarına.. Kalenin ağzında topu Muammer’e nişanlayan Kamerunlu ikinci yarıda yerini Quaresma’ya bıraktı. Ev sahibi ekip ani hücumlarla Beşiktaş’ı savunmada az adamla yakalıyordu. Nakoulma’nın 50’de ceza yayından çektiği şut kalenin üst direğine çarparak auta çıktı. Şenol Güneş’in gol için aldığı risk çabuk sonuç verdi. 
Ömer girdi attı
Tolgay’ın yerine 63’te oyuna giren Ömer Şişmanoğlu 4 dakika sonra fileleri havalandırarak Kartal’ı öne geçirdi: 1-0. Golden sonra oyun daha çok Beşiktaş yarı sahasında oynanıyor; özelikle Nakoulma ve Deniz Türünç siyah-beyazlılara zor anlar yaşatıyordu. Necip kritik müdahalelerle kesiyordu rakibin tehlikeli ataklarını. Son derece etkisiz olan Umut Bulut 79’da kenara alınırken Traore girdi. Rize deplasmanının kahramanı Adriano 82’de Talisca’nın yerine dahil oldu. Kayserispor’da Mabiala 90+2’de ikinci sarıdan kızardı. Beşiktaş kalan sürede skoru korudu ve zor da olsa 3 puanın sahibi oldu: 1-0.

Aboubakar, Ömer yazar
Golünü attı hocasına koştu

Nasıl koşmasın! Sezon başında Şenol Güneş’in Mustafa Pektemek yerine tercih ettiği isimdi… Kontenjan problemi sebebiyle Şampiyonlar Ligi listesine yazılmamıştı ancak o ligde zaman zaman süre alıyordu. Karabük maçında siftah yapan Ömer, dün de 62’de girdi 67’de golünü kaydetti. Kartal’ı yüksek uçurdu. Gol sevincini ise direkt hocası Şenol Güneş’e giderek paylaşması güven ve teşekkür niteliğindeydi.

10 kişi kalmalıydılar
Kayserispor cephesi, Atiba Hutchinson’un atılması gerektiği görüşünde. Bazı hakem yorumcuları da sarı kartı olan Atiba’nın 42. dakikada orta sahada topsuz alanda Welliton’u düşürmesini faul ve sarı kart olarak görüyor. Eğer bu verilseydi “Atiba çift sarıdan atılırdı” görüşü ve sitemi var.

Alkışlar Necip Uysal’a
Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş’in ilk 11’de şans verdiği Necip Uysal tam bir görev adamı olduğunu gösterdi. İlk yarıda rakibin sert müdahalesine rağmen özveri gösterip maçı tamamlayan Beşiktaşlı oyuncunun performansı beğeni topladı. 3 orta yaptı, 3 top çaldı ve yüzde 87’lik pas yüzdesi ile oynadı.

Talisca denedi, olmadı
Frikik ustası olan Anderson Talisca, Kayseri deplasmanında takımın gol umutlarından birisiydi. Zorlu maçta bir frikik kullandı top kalecide kaldı. 2 şutunda isabet sağladı birinde kaleci Muharrem yine başarılıydı. Brezilyalı oyuncu ikinci devrede ilk yarıya göre daha tutuk göründü. 81’de de kenara geldi.

Caner Erkin ‘ortaladı’
Kara Kartal’ın son anda transfer ettiği ve Şenol Güneş’in sağlamsa değişmezlerinden olan Caner Erkin; Kayseri savunmasını en çok bunaltan isimdi. Siyah-beyazlılar 90 dakika boyunca tam 30 rakip kaleye orta yaparken bunlardan 19’unda Caner Erkin’in imzası vardı. Ayrıca 90 dakikada 89 kez topla buluştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...