Mısır'dan Esad'ız çözüme destek

Mısır'dan Esad'ız çözüme destek

DÜNYA Haberleri

Mısır Dışişleri Bakanı Amr, Suriye'de, Esad'in yönetim dışında kaldığı, halkın taleplerinin karşılandığı siyasi çözümü desteklediklerini bildirdi.

Mısır Dışişleri Bakanı Muhammed Kamil Amr, Suriye'de, Esad'in yönetim dairesinin dışında kaldığı, halkın meşru taleplerinin gerçekleştirildiği siyasi çözümü desteklediklerini belirtti.
Dışişleri Bakanı Amr, BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi ile Suriye krizi hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere başkent Kahire'deki bakanlık binasında bir araya geldi.
Görüşmenin ardından yapılan yazılı açıklamada, Amr'ın, "Suriye meselesi karşısındaki tutumumuz değişmedi. Esad'in yönetim dairesinin dışında kaldığı ve halkın meşru taleplerinin yerine getirildiği siyasi çözümü destekliyoruz" ifadesine yer verildi.
İbrahimi'nin, Mısır'dan, bölgedeki stratejik önemi nedeniyle Suriye'de yaşanan şiddet olaylarının önüne geçilmesi için destek istediği kaydedildi. nbsp;KAHİRE AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...