Miroslav Stoch için Fenerbahçe'ye piyango gibi teklif!

Düzenleyen:
Miroslav Stoch için Fenerbahçe'ye piyango gibi teklif!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de kulübeye hapsolan Slovak hücum oyuncusu Miroslav Stoch'a geçen sezon kiralık oynadığı Al Ain talip. Dubai ekibi 3.5 milyon euro ödemeye hazır...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, geldiği ilk dönemde yoğun ilgi gösterdiği Miroslav Stoch, beklentileri karşılayamadı. Menajerinin, bir süredir takım aradığı Slovak Miroslav Stoch için geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Al Ain'den teklif getirdiği öğrenildi. Dubai kulübünün, Miroslav Stoch için Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euro önerdiği ve rakamı peşin ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor. Son söz ise Dick Advocaat'ın olacak. Fenerbahçe'nin Hollandalı hocası Dick Advocaat da onay verirse son dönemde kulübeye hapsolan Miroslav Stoch, Al Ain'in yolunu tutabilir. Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki yıldızı Miroslav Stoch bu sezon forma giydiği 9 maçta 3 gol kaydetti.

Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...