Aydın'da tartışılacak olay... Köpek tasması taktı

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
Aydın'da tartışılacak olay... Köpek tasması taktı

YAŞAM Haberleri  / Ajanslar

Fırat Sert isimli vatandaşın, sokak köpekleri için bıraktığı mama ve kaplarını istemeyip hayvanlara sopa ile saldıran vatandaşın kavgası güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde Fırat Sert'in tartıştığı bir kişiyi dövdüğü ve aracının bagajından getirdiği bir tasmayla bağladığı görülüyor. İddialara göre, Aydın'ın İncirliova ilçesi Zafer Mahallesi Hacıaliobası Caddesi’nde her gecesokak hayvanları için mama kaplarına yiyecek bırakan Sert, dün gece de sokaktaki kaplara köpek maması koymak istedi. Bu esnada Sert'in yanına gelen bir kişi, "Mama kaplarını buraya bırakmamasını, mahallelinin köpeklerden rahatsız olduğunu" söyledi. Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, Sert'le bir süre tartışan kişi, daha sonra elinde sopayla tekrar olay yerine geliyor. Sert'in daha sonra adı belirlenemeyen kişiye yumruk atarak yere düşürdüğü, dövdüğü ve ardından da arabasında bulunan köpek tasmasını kişinin boynuna taktığı görüldü. Şahsın bir süre sonra, boynundaki tasmayı çıkararak olay yerinden ayrıldığı görüldü.
Aydın'da tartışılacak olay... Köpek tasması taktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...