HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK'nın katlettiği muhtarın cenazesi toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
PKK'nın katlettiği muhtarın cenazesi toprağa verildi
Erciş, Mehmet Şerif Doğu, Terör Saldırısı, Van, , Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Erciş'te PKK'lı teröristlerce evinin önünde öldürülen, İçişleri Bakanlığınca Erciş Belediyesi Meclis Üyeliği için görevlendirilen Latifiye Mahallesi Muhtarı Doğu'nun cenazesi toprağa verildi.

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Van'ın Erciş ilçesinde Belediye Meclis Üyesi olarak görevlendirilen ve sabah saatlerinde PKK'lı teröristlerce evinin önünde öldürülen Latifiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şefik Doğu'nun cenazesi defnedildi.

Teröristlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Doğu'nun cenazesi, Erciş Devlet Hastanesindeki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Daha sonra Latifiye Mahallesi'ndeki evine götürülerek helallik alınan Doğu, Hacı Tayyar Zortul Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Seyit Muhammet Kabristanı'nda toprağa verildi.

Bu sırada, gözyaşlarını tutamayan Doğu'nun yakınları, cenazeye katılanlar tarafından teselli edildi.

Cenazeye, İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Erciş Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Erciş Garnizon Komutanı Albay Murat Yalbır, Erciş Emniyet Müdürü Murad Hoş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Acar, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Erciş AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın ve yakınları katıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...