Yıldız Teknik'te anlamlı etkinlik

Yıldız Teknik'te anlamlı etkinlik

GÜNDEM Haberleri

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde kitap okuma bilincini artırmak maksadıyla "Sessiz Olunuz, Kitap Okuyoruz" isimli bir etkinlik düzenlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı ile Tarih ve Medeniyet Kulübü tarafından kitap okuma bilincini artırmak maksadıyla "Sessiz Olunuz, Kitap Okuyoruz" isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik boyunca öğrenciler, okulun her köşesinde kitap okudu. Etkinlikle ilgili bilgi veren İlköğretim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Arslan, kitap okumanın önemine vurgu yaparak, "Üniversiteler bilim yuvasıdır. Öğrenmenin en güzel yolu kitap okumaktan geçiyor. Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu etkinliği düzenledik" dedi. Yıldız Teknik Üniversitesi 20 Nisan'da da çocuklara yönelik "20 Nisan, Kitap Okuyor İnsan" adlı bir etkinlik düzenlemişti. Haber Merkezi İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...