Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Persie 163 gün sonra 11'e döndü

Van Persie 163 gün sonra 11'e döndü

SPOR Haberleri

Hollandalı yıldızın ilk 11 hasreti dünkü Aytemiz Alanyaspor maçıyla sona erdi. Tecrübeli golcü, en son geçen sezonun 33. haftasında 11’de sahaya çıkmıştı

Lige verilen milli maç arasında fiziksel eksiklerini büyük ölçüde gideren Robin van Persie, Alanya maçında takımdaki yerini aldı. Böylece Hollandalı yıldızın 163 günlük ilk 11 hasreti sona erdi. Van Persie, daha önce geçen sezonun 33. haftasında (5 Mayıs 2016) Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı Gençlerbirliği mücadelesinde 11'de sahaya çıkmış ve golleriyle galibiyetin baş mimarı olmuştu.

SOW KADROYA ALINMADI
Öte yandan Sarı-lacivertlilerde sakatlıktan kurtulan Van der Wiel ve Hasan Ali Kaldırım bir maç aradan sonra formasına kavuştu. Milli takımdan ağrılarla dönen ve antrenmanlara katılamayan Moussa Sow ise 18 kişilik kadroya alınmadı.

GÜNDÜZ DE GELMEDİN!..
F.Bahçeli taraftarlar, bu sezon diğer maçlarda olduğu gibi Alanya karşılaşmasına da ilgi göstermedi. Maçın erken saatte oynanması ve havanın güzel olmasına rağmen, Ülker Stadı'nın tribünleri boş kaldı. Mücadeleyi 18 bin 903 F.Bahçeli taraftar takip etti. Tribünde 200 kadar da Alanyaspor taraftarı vardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...