Kritik viraj

Düzenleyen:
Kritik viraj

SPOR Haberleri

Cimbom, 5 haftalık periyotta şampiyonluk yolundaki rakiplerinden F.Bahçe, Trabzon, Başakşehir, Bursa ile karşılaşacak

Burhan Can TERZİ

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, 7 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu süreçte sadece Kayseri ve Beşiktaş deplasmanlarında galibiyete uzanamayan sarı-kırmızılılar hanesine 17 puan yazdırmayı başardı. Önceki gün deplasmanda Gençlerbirliği’ni deviren Galatasaray’ın ikinci yarıdaki futbolu, taraftarı ve camiayı endişelendirmeye başladı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in tıpkı Beşiktaş derbisinde olduğu gibi oyuna müdahale konusundaki eksiklikleri, kaleci Muslera’nın da maçın kahramanı olması, gelecek maçlar öncesi kötü sinyaller olarak algılandı.

4’ü de iddialı

İlk 7 haftada şampiyonluk yolundaki rakiplerinden yalnızca Beşiktaş’la oynayan Galatasaray, 22 Ekim-25 Kasım arasındaki 5 lig maçında sırasıyla Trabzonspor, Adanaspor, M.Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor ile karşılaşacak. Galatasaray’ın 5 haftalık fikstüründeki Adanaspor dışındaki tüm ekipler şampiyonluğa talip. Cimbom’un, Karabükspor, Kayserispor, Rizespor ve G.Birliği maçında çok zorlandığı aşikâr. İkinci yarılarda büyük sıkıntılar yaşayan sarı-kırmızılıların, dev derbinin de içinde olduğu bu 5 karşılaşmada nasıl bir 90 dakika çıkaracağı merakla bekleniyor.

Sağlam adımlar atmalıyız

Bu süreçte yaşanabilecek bir ritim kaybı Florya’da her şeyi altüst edebilir. Bu durumun farkında olan Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, dün Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’le görüş alışverişinde bulundu. Nazifoğlu, Hollandalı teknik adama “Kritik haftalara giriyoruz. Bu süreçte olumsuzlukları sıfıra yakın tutmalıyız” şeklinde görüş belirtti. Takımının özellikle ikinci yarılardaki oyunundan memnun olmayan Riekerink’in de, hafta içinde futbolcularıyla bir toplantı yapacağı ve oyundan kopmalarla ilgili dikkat çektikten sonra, 5 maçlık periyotta hiçbir şekilde kayıp istemediğini ileteceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...