Kılıçdaroğlu'ndan Gülen'e: 'Dönmüyorsan suçlusun'

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan Gülen'e: 'Dönmüyorsan suçlusun'

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e çağrıda bulunarak, “Suçsuzsan gelirsin Türkiye’ye, yargı önüne çıkarsın. Gelmiyorsan suçlusun o zaman” dedi.

İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen toplu temel atma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, “15 Temmuz, demokrasiye sahip çıkma konusunda bir ilktir. Geniş bir uzlaşma sağladık. Bu bozulmamalı. Ama darbecilerle mücadele edilirken yeni mağdurlar oluşturmamalıyız” diye konuştu. Hükûmeti FETÖ’yle mücadelede yapılan yanlışlar konusunda uyardığını bildiren Kılıçdaroğlu, “Efendim, ‘Fethullah Gülen Amerika’dan gelsin’  diyorlar. İste gelsin. O da, ‘Ben suçsuzum’ diyor. O zaman gereğini yerine getirsin” şeklinde konuştu. CHP lideri, iktidara gelmeleri durumunda 4 yıl içinde Türkiye’yi terör belasından kurtaracaklarını ileri sürdü. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...