Şanlıurfa’da feci kaza, yaralılar var

Düzenleyen:
Şanlıurfa’da feci kaza, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin eski AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in amcası olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun 3’üncü kilometresinde meydana geldi. AK Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in amcası Mehmet Eğilmez’in de içinde bulunduğu otomobil, Şanlıurfa çıkışında yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada Mehmet Eğilmez ile birlikte 4 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi ambulansla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken sedyeye uzanmak istemeyen Mehmet Eğilmez ile bir kişi ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayı duyan AK Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Yusuf Eğilmez de hastaneye geldi. Hastanede ambulansın gelişini bekleyen Eğilmez, amcasının sağlık durumunun iyi olduğunu görünce rahat bir nefes aldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...