Viranşehir'de bir günde 2 kadın intihar etti

Düzenleyen:
Viranşehir'de bir günde 2 kadın intihar etti

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir günde 2 kadın intihar etti.

Viranşehir'deki ilk intihar olayı Germen kırsal Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Sevim K. (20) isimli genç kız bilinmeyen bir sebeple av tüfeği ile başına ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan yakınlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bir diğer olayda ise eczacı olduğu ileri sürülen Yasemin E. (44), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evde yalnızken kendini iple tavana astı. Öğle arası eve giden kocası tarafından bulunduğu ileri sürülen Yasemin E.'nin sağlık ekipleri tarafından öldüğü belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Yasemin E.'nin cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Gaziantep'e gönderildi.

Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...