Gaziantep Valisi Yerlikaya'nın sözleri bakın nasıl çarpıtıldı

Düzenleyen:
Gaziantep Valisi Yerlikaya'nın sözleri bakın nasıl çarpıtıldı

GÜNDEM Haberleri

İki canlı bombanın kendini patlattığı hücre evine düzenlenen operasyon hakkında basın açıklaması yapan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın sözleri çarpıtıldı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile birlikte kentte meydana gelen patlamalara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

YERLİKAYA'NIN SÖZLERİ ÇARPITILDI

Haber 7'de yer alan habere göre; Vali Yerlikaya, operasyon öncesinde yaşananlar ve hücre evine düzenlenen operasyon hakkında bilgi verdi. Vali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamanın bir kısmından 'polisimiz' kelimesi kesilerek sanki Vali Yerlikaya Antep'te DAEŞ hücrelerine yapılan operasyon sonucunda kendisini patlatan DAEŞ teröristi için "Kendisi bombayla ilgili ev sahiplerine bir sıkıntı olmaması için karşıdaki inşaatta kendisini etkisiz hale getiriyor" demiş şeklinde çarpıtıldı.

POLİSİMİZ KELİMESİNİ KIRPTILAR

Oysaki Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Arkadaşlarımız Mehmet Kadir Cebael'in yer tespitini yaptı ve direk oraya gittik. O da yakalanacağını anladığı için; Polisimiz, etraftaki ev sakinlerine komşularına da bir sıkıntı olmaması için karşıdaki inşaattan kendisini etkisiz hale getiriyor. Ama bu esnada o da yapmış olduğu bomba düzeneğini, ki olay yeri inceleme bunu net olarak ortaya çıkartacak, o da evdeki bulundurmuş olduğu bombayı patlatıyor. Hamdolsun bu hücre evindeki bu operasyonda sadece Mehmet Kadir Cebael etkisiz hale getiriliyor. Evde iki çocuğu eşi sağ olarak ele geçiriliyor. Ve başka bir bizim özel Özel harekatımız da ve bomba ekibimizde yaralanan hamdolsun olmadı." diyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...