Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şarkıcı Alişan'dan Aziz Yıldırım'a tepki

Düzenleyen:
Şarkıcı Alişan'dan Aziz Yıldırım'a tepki

MAGAZİN Haberleri

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalması sonrasında ünlü türkücü Alişan sosyal medya hesabından "Ali Koç göreve" çağrısında bulundu.

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalması sonrası trübünlerde "istifa" sesleri yükselirken, tepkiler sosyal medyaya da sıçradı.

Binlerce kişi Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor karşısında berabere kalmasına yönelik tepkili paylaşımlarda bulundu. Fenerbahçeli ünlü şarkıcı Alişan da beraberlik sonrası tepkisini gösteren isimlerden oldu.

Alişan sosyal medya hesabından paylaştığı üzerinde "Biz zamanında burası Kadıköy buradan çıkış yok tezahuratları yapardık" yazılı imalı bir resmin altına "Bir şeylerinde zamanı gelmedi mi artık sizce... #alikoçgoreve" notunu düştü.

Twitter'dan da tepki gösterdi

Ayrıca şarkıcı kendisine ait Twitter hesabından, "Alanya'dan hemde Kadıköy'de 1 puan çıkarmak onemlı!Alanya taş gibi takım abilerim!!Kimse hesap vermesin çünkü bu takımı taraftar kurdu dimi? Bu kadar yanlışın oldugu bir yerde, doğru çıkmaz!!18 yıllık tecrübeyle bu kadar hata nasıl yapılır anlayamıyorum.Ben ben ben ben ben yeter!!" mesajını paylaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...