Napoli-Beşiktaş maçına 3 Türk polis!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Napoli-Beşiktaş maçına 3 Türk polis!

SPOR Haberleri  / DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Çarşamba akşamı Napoli-Beşiktaş arasında oynanacak maçta 3 Türk polisin de görev alacağı belirtildi.

İtalya Genel Soruşturma ve Özel Harekat Birimi'nin (DIGOS) Napoli sorumlularından bir yetkili, San Paolo Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak olan karşılaşma öncesi, alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin açıklamalar yaptı. 

Napoli kulübüne yakın bir radyo kanalına konuşan polis yetkilisi Vincenzo Bonagura, "Şehre çok sayıda; 2 bin 500 Türk taraftarının gelecek olmasına rağmen Çarşamba günkü maç öncesi olumsuz sinyaller almıyoruz. Beşiktaş bir halk takımı ve onun taraftarları, sosyal yönü çok güçlü bir karaktere sahip. Beşiktaş taraftarı, millet ve ezilenler lehine hareket ediyor. Legia Varşova taraftarlarının Napoli'deki karşılaşma öncesi çıkardığı kavgaları düşünerek bu maç için iyi hazırlanıyoruz" diye konuştu. 

Türk taraftarlarının, sadece maçın değil, aynı zamanda Napoli'nin güzelliklerinin keyfini de çıkarmak için bu kente geleceğini belirten yetkili, "Onlar bizim için taraftar-turist" dedi. Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği ile irtibatta olduklarını da söyleyen yetkili, "Ayrıca 3 Türk polis meslektaşımız da işimizde bize yardımcı olacak" dedi. Yetkili, Beşiktaş taraftarının stada girişinin yerel saatle 14.00'dan, rakip takım taraftarının ise 17.45'ten itibaren yapılacağını da belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...