Funda Özkalyoncuoğlu'dan ilk açıklama geldi

Düzenleyen:
Funda Özkalyoncuoğlu'dan ilk açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

TV8’de yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programında, Madonna karışıklığı yaşandı. Beren Saat’in Sabahattin Ali’nin Türk edebiyatında önemli bir yeri olan ‘Kürk Mantolu Madonna’ kitabının uyarlaması olan filmde rol alacağı konuşulurken, program sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu’nun kitapta anlatılan karakteri müzisyen Madonna sanmasıyla komik anlar yaşandı

TV8’de yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programında, Madonna karışıklığı yaşandı. Beren Saat’in Sabahattin Ali’nin Türk edebiyatında önemli bir yeri olan ‘Kürk Mantolu Madonna’ kitabının uyarlaması olan filmde rol alacağı konuşulurken, program sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu’nun kitapta anlatılan karakteri müzisyen Madonna sanmasıyla komik anlar yaşandı. Sosyal medya bu karışıklığı diline doladı.   

Madonna'nın hayatı bizim için enteresan olabilir' diyen Özkalyoncuoğlu'nu program moderatörü Jess Molho 'Yalnız bu kitap 1943'te yazıldı. Sabahattin Ali bu kitabı asker yıllarında çadırda yazmış' diye uyarınca şaşıran Özkalyoncuoğlu ve programın diğer sunucusu Sena Keçeli'nin 'Madonna var mıydı o zamanlar?' demeleri sosyal medyayı yıktı geçti, çok ağır yorumlar yapıldı.

Funda Özkalyoncuoğlu: Cahilliğim bir işe yaradı

'BENİ LİNÇ ETTİLER'  

Funda Özkalyoncuoğlu, bu yanlışlığın çok büyütüldüğünü belirterek şunları söyledi:

Ben konuyu yanlış yerden anlamışım. Ben "Kürk Mantolu Madonna" kitabını okuyalı belki 40 yıl olmuştur. Çok hatırlamıyorum. Bu cahilliğimin bu kadar olay olmasına çok şaşırdım ve kırıldım. Beni kimse savunmadı. Benim 39 yaşında ölen anneme bile küfür ediyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Ben ne yapmışım, hırsızlık mı yaptım, cinayet mi işledim. Ben tarihçi, edebiyatçı değilim. Bir magazin programında yorum yapıyorum. Benim cahilliğim bir işe yaradı; bir ülkenin merhamet ortalamasını ortaya çıktı. Edebiyatseverlerin daha naif daha affedici olması gerekirken beni linç ettiler. 

Hürriyet

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...