Kurada Madrid'i çekince çılgına döndüler

Düzenleyen:
Kurada Madrid'i çekince çılgına döndüler

SPOR Haberleri

İspanya'da 3. Lig takımlarından Cultura y Deportivo Leonesa oyuncuları, La Liga devi Real Madrid ile Kral Kupası'nda eşleşince sevinçten adeta çılgına döndüler.

İspanya'da Segunda Division B takımlarından Cultura y Deportivo Leonesa, Kral Kupası'nda Real Madrid ile eşleşti.

SEVİNÇTEN ŞARKILAR SÖYLEDİLER

Cuma günü gerçekleşen kura çekimini canlı izleyen Cultura y Deportivo Leonesa oyuncuları Real Madrid ile eşleşince sevinç çığlıkları attılar. "Madrid'e gidiyoruz" şeklinde şarkılar söyleyen oyuncuların bu hallerine gazeteciler de tanıklık ettiler.

"ONLAR İÇİN YILIN MAÇI"

Kulübün daha önce borçlardan dolayı kapatılma tehlikesi yaşadığı ve bu maçı büyük bir prestij olarak gördükleri öğrenildi. Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane da basın toplantısında, "Onlar için yılın maçı" şeklinde bir espri yaptı. İlk maç 26 Ekim'de Santiago Bernabeu'da oynanacak, rövanş karşılaşması ise Cultura y Deportivo Leonesa'nın küçük stadyumunda 30 Kasım'da gerçekleşecek.

Bu arada 3. lig kulübünün Kral Kupası organizasyonuna 2. kez katıldığı ve ilkinde Pep Guardiola'lı Barcelona ile eşleştikleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...