Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sparta Prag'a UEFA'dan ceza

Düzenleyen:
Sparta Prag'a UEFA'dan ceza

SPOR Haberleri

UEFA Disiplin Kurulu, Çek Cumhuriyeti 1. Futbol Ligi takımlarından Sparta Prag'a taraftarlarının ırkçı davranışları nedeniyle tribün kapatma cezası verdi. Çek kulübü, 3 Kasım'da UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer-Sheva ile yapacağı karşılaşmayı seyircisiz oynayacak.

Sparta Prag Kulübünden yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda Inter ile oynanan maçta taraftarlarının yaptığı ırkçı davranışlar sebebiyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından kulübe ceza verildiği belirtildi. Çek kulüp, 3 Kasım'da UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva ile yapacağı karşılaşmada, en yoğun taraftar kitlesinin bulunduğu tribünlerin kapatılacağını açıkladı.


Ayrıca bu davranışların tekrarlanması durumunda stadın tamamının UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında kapanacağı kaydedildi. Sparta Prag, maçlarını başkentteki Generali Arena'da oynuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...