Galatasaray'da çilek mevsimi

Galatasaray'da çilek mevsimi

SPOR Haberleri

Fatih Terim'den transfer listesini bugün teslim alacak olan Başkan Aysal; tecrübeli çalıştırıcıya Arda Turan, Nani, Quaresma ve Malouda'yı teklif edecek.

CHEDJOU VE CARLINHOS…
Şampiyon G.Saray'da sezon bitse de, mesai bitmiyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde final hedefleyen ve bu kapsamda kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bugün transfere resmen start verecek. Teknik Direktör Fatih Terim, transfer listesini Başkan Ünal Aysal'a teslim edecek. Tecrübeli çalıştırıcı, daha önce olduğu gibi Başkan Aysal'dan savunmanın göbeği, sol kanat ve orta sahaya takviye isteyecek. Stoper mevkii için Lille'de forma giyen Chedjou'nun ismi ön plana çıkarken, sol bekteki aday ise yine Carlinhos. Chedjou için bonuslarla birlikte Lille kulübüne 7.5 milyon euroluk resmi teklif yapan sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in iki yıldır transferini istediği Carlinhos için kulübü Fluminense'ye 5.5 milyon dolar verebileceğini iletti.
GÖNLÜNDEKİ ASLAN NANİ
Sneijder ve Drogba gibi bu sezon da "çilek" geleneğini sürdürmek isteyen Başkan Ünal Aysal, sol kanat oyuncusu isteyen Fatih Terim'e, Arda, Nani, Quaresma ve Malouda'yı teklif edecek. Aysal'ın gönlünde yatan aslan ise Manchester United'lı Nani. Alex Ferguson'un ManU'dan ayrılmasını fırsata çevirmek isteyen Aysal, bu oyuncu için Terim'in görüşünü aldıktan sonra, bonservis için 15-20 milyon euroya kadar çıkacak. 2 sezon önce Arda'yı 12 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'e satan Aysal, bu oyuncuyu da geri alarak Terim'i sevindirmek istiyor. Ancak Aysal, Arda için 12 milyon eurodan yukarı çıkmayı düşünmüyor. Aysal'ın takımda görmek istediği bir diğer oyuncu ise Quaresma. Drogba'nın davetlisi olarak şampiyonluk maçına gelen Malouda ise G.Saray Başkanı'nın son alternatifi. Ercan YILDIZ
PARAYA BOĞULACAKLAR
G.Saray Yönetimi, 19. şampiyonluğu kazandıran futbolcularını adeta paraya boğacak. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde, gerekse ligde elde ettikleri başarılarla kulübe hatırı sayılır bir para kazandıran futbolcular, şampiyonluk primi olarak 180'er bin euroyu ceplerine koyacak. Sezon başında futbolculara vaat edilen bu primler, tatile çıkacak futbolcuların banka hesaplarına bugün yatırılacak. Öte yandan ligi 71 puanla zirvede tamamlayan G.Saray, yaklaşık 70 milyon TL'lik bir gelirin sahibi oldu. 34 maçta 21 galibiyet, 8 beraberlikle toplam 25 milyon TL performans primi almaya hak kazanan Cimbom, şampiyonluk sebebiyle 20 milyon TL ve 11 milyon TL lige katılım payı elde etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...