Bruma yaşının Messi'si

Bruma yaşının Messi'si

SPOR Haberleri

Galatasaray Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı takımı bu sezon sırtlayan Bruma'yı, Lionel Messi'ye benzetti.

Portekizli oyuncunun her geçen gün kendisini geliştirdiğini anlatan Nazifoğlu, "Bruma, yaş grubunun Messi'si. Dünyada kendi yaş grubunun en önemli futbolcusu" dedi. Bruma ile sözleşme yenilemek için henüz masaya oturmadıklarını ifade eden Nazifoğlu, şampiyonluk yarışı için ise "Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çok sayıda maç yapacak. Başakşehir'in kadro derinliği yok. Fenerbahçe'nin de sezona kötü başlaması, bizi şampiyonluk yarışında en önemli favori yapıyor" diye konuştu.

EREN'İN LEWANDOWSKİ'DEN FARKI YOK
Eren Derdiyok'un henüz 28 yaşında olduğuna dikkat çeken Nazifoğlu, "Avrupa'da Eren Derdiyok kalitesindeki golcüler için 50-60 milyon Euro'lar konuşuluyor. Bayern Münih'te koy kadroya, Lewandowski kadar oynar" ifadelerini kullandı. Nazifoğlu, Trabzonspor maçının zorlu geçeceğini ifade etti ve sözlerini, "Seyircimizin de desteğiyle Trabzonspor karşısında galibiyete ulaşacağımıza inanıyoruz" diyerek tamamladı.

2018
Galatasaray'a 2013 yılında transfer olan Bruma'nın sarıkırmızılı takımla olan kontratı 31 Mayıs 2018'de sona eriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...