Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, suikast timinden şikayetçi oldu

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, suikast timinden şikayetçi oldu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, kendisine suikast düzenlemeye çalışanlardan şikâyetçi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın’ın, suikast girişimine yönelik soruşturmanın sürdürüldüğü Muğla’ya iletilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçe’de,”FETÖ’cüler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin bir parçası olarak, suç tarihinde Marmaris’te bulunmakta olan Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik olarak şüpheliler tarafından askeri bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın varlığını ortadan kaldırmak ve bu suretle kanlı darbe girişimine karşı muhtemel direnişi bertaraf etmeye çalışmışlardır. Şüphelilerin bu şekilde sadece Cumhurbaşkanı’na suikast ve anayasayı ihlal suçunu değil, aynı zamanda planladıkları eylemler nedeniyle ülkenin genelinde bir kaos ve karışıklık çıkarmak suretiyle devletin bağımsızlığını zayıflatmayı ve devletin birliğini bozmayı hedefledikleri de açıktır. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletinin birliğini temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımız tüm şüphelilerden şikâyetçidir” denildi. Dilekçede soruşturmadaki suçlar “Cumhurbaşkanı’na suikast, anayasayı ihlal, devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak, terör örgütü üyeliği ve diğerleri” olarak gösterildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...